(0-268) 74-5-38

datele de Contact ale primăriei

Vizitează-ne

Adresa primăriei

Strada Ștefan cel Mare și Sfînt, nr.62

Satul Razeni

Scrieți-ne un mesaj

Proiecte de decizii propuse spre consultare cu publicul și materialele aferente

O nouă cladire pentru cantina de ajutor social al Asociației Obșteasti "Eco-Răzeni"

14-06-2017, 11:41

Statut Consultare închisă

Asociația Obștească "Eco-Răzeni" planifică să construiască la Răzeni o nouă clădire pentru cantina de ajutor social cu suportul financiar al donatorilor externi. Edificiul va avea două nivele cu o suprafață totală de circa 880 m2 și va cuprinde: bucătăria întreprinderii sociale "Floare de cireș", sala cu mese pentru deservirea beneficiarilor cantinei de ajutor social, săli de instruire, oficii pentru angajații Eco-Răzeni și cămin pentru beneficiarii programului de instruire la locul de muncă.

Întreprinderea Floare de cireș și Eco-Răzeni are 25 de salariați și 11 ucenici, dintre care 50% sunt tineri cu dizabilități. Eco-Răzeni a fost fondat în decembrie 1998 și implementează la moment trei programe: Fondul pentru Tineri Ialoveni (raional), Antreprenoriat social (național) și Instruirea la locul de muncă și angajarea asistată a tinerilor cu dizabilități (național), inclusiv un serviciu social (cantina de ajutor social).

Pentru a putea construi un edificiu nou, Asociația Obștească "Eco-Răzeni" are nevoie de contribuţia comunităţii noastre prin alocarea unui teritoriu necesar construcţiei, astfel solicităm opinia locuitorilor comunei Răzeni privitor  la acest proiect şi posibila amplasare a viitoarei clădiri necesare pentru desfăşurărea activităţii Asociației Obșteşti "Eco-Răzeni".